Ljubavni horoskop za jun: Ovnovima je jun u znaku ljubavi, dok će se slobodnim Lavovima posrećiti!

Ljubavni horoskop za jun: Ovnovima je jun u znaku ljubavi, dok će se slobodnim Lavovima posrećiti!

7. lipnja 2017. 0 By Admin

Rak

Opustite se tokom ovog meseca i prepustite se svojim strastima i osećanjima. To će dodatno “začiniti” vašu vezu, a seksualni život će vam biti i te kako važan tokom toplog juna. Dakle, imate sve predispozicije za uživanje sa partnerom, a to će vam jako prijati nakon svih poslovnih obaveza.

 

 

Ako ste slobodni, morete se više aktivirati na polju ljubavi! Samo tako ćete prestati da “kukate” što nemate sreće u ljubavi i nešto ćete zaista i uraditi po tom pitanju.

 

Lav

Uživate u ljubavi i to je evidentno. Ipak, ako ste u vezi koja je novijeg datuma nemojte da brzate sa donošenjem velikih odluka. Brak, zajednički život, beba – nije sada vreme za to, čak i bez obzira na to da li ste u dužoj ili kraćoj vezi. Pustite da sve ide svojim tokom, prirodno, spontano, bez brzanja. Ako ste singl, raspoloženi ste za druženje, a aktivan društveni život će vam omogućiti da pronađete i ljubav svog života.

Devica

Ako ste slobodni, ovog meseca ćete se sigurno zaljubiti! Samo je pitanje trenutka kada će neko osvojiti vaše srce, zato dobro gledajte oko sebe. Ako to ne bude nešto ozbiljno, makar ćete se dobro zabaviti, u to budite sigurni. Ako ste u vezi, očekuje vas blago zahlađenje odnosa. Ipak, ovo je samo privremeno pa je najbolje da ne dramite previše već da se potrudite da na sve moguće načine oživite strast među vama.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4