Samo jedan horoskopski znak voli do smrti i baš nikada ne odustaje!

Samo jedan horoskopski znak voli do smrti i baš nikada ne odustaje!

7. lipnja 2017. 0 By Admin

Škorpija – karijera i novac

“Ja želim” je ključni izraz za osobe rođene u znaku škorpije. Fantastični su u upravljanju, rešavanju i kreiranju. Kada škorpija postavi cilj, nema odustajanja.

 

 

Zadatke koji zahtevaju naučni i prodoran pristup najbolje će rešiti škorpija iz razloga što duboko zalazi u materiju. Njihova sposobnost da se fokusiraju zajedno sa odlučnošću čini ih veoma sposobnim menadžerima. Nisu skloni sklapanju poslovnih prijateljstava, više vole da se posao dobro uradi.

 

 

Poslovi kao što su naučnik, lekar, istraživač, moreplovac, detektiv, policajac, biznis menadžer i psiholog su odgovarajući za moćnu škorpiju. Poštovanje je suštinski aspekt u poslu za ovaj znak, koji se odigrava u oba smera i kao poštovani radnik i kao neko ko poštuje druge.

 

 

Škorpije su dovoljno disciplinovane da se drže budžeta, takođe se ne plaše napornog posla kako bi doveli sebe u bolji finansijski položaj. Mnogi imaju sreće sa nasledstvom. U svakom slučaju i bez obzira na stanje odlično će raspodeliti novac, takođe nisu skloni da previše troše. Novac znači sigurnost i osećaj kontrole, što je veoma važno za škorpiju. Oni će čuvati novac i oprezno donositi odluke pre nego što ulože novac u nešto.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3