TUZNA ISTINA DA SRCE PUKNE OD TUGE A bio je vise od zivota. ostavila sam ga poslije 23 godine braka jer je trazio da vodim ljubav sa…

TUZNA ISTINA DA SRCE PUKNE OD TUGE A bio je vise od zivota. ostavila sam ga poslije 23 godine braka jer je trazio da vodim ljubav sa…

7. lipnja 2017. 0 By Admin

Sreli smo se davne 1985 godine i zavoljeli na prvi pogled.Onog momenta kada sam ga vidjela imala sam osjecaj da ga znam cio svoj zivot, nekako sam znala koju boj voli koja jela voli koju muziku slusa i mnogo tih sitnica koje ljudi jedni o drugima saznaju godinama.

 

 

Vrijeme je pokazalo da ni u cemu nisam grijesila i bilo mi je jako lako ugoditi mu. Bili smo zajedno godinu i po dana i onda smo se vjencali.

Stekli smo dvoje predivne djece i nasoj sreci i ljubavi nije bilo kraja . i nakon 20 godina braka hodali smo zagrljeni sedili zagrljeni jedno pored drugog navecer dok gledamo TV. Bili smo jedno drugom najbolj prijatelji, porodica ljubavnici i sve sto je covjeku bilo potrebno za srecu.

 

 

Djeca su odrasla u divne mlade ljude i vec bili oboje na fakultetu kada se moj zivot poceo pretvarati u pakao.
Predlozio mi je da gledamo pornice zajedno, meni to niej trebalo mislim ni njemu jer je nas seksualni zivot bio kao iz bajke nije bilo dana da nismo vodili ljubav. izuzeci su bili kada je neko od nas bolestan ili bas premoren, ali pristala sam da bi mu ugodila, kao sto sam radila cio svoj zivot.

 

 

Poslije gledanja tih pornica u meni se gasila svaka zelja za seksom ali on nikako nije htio to razumjeti pa sam bila prisiljena cesto po prvi put u zivotu glumiti da mi je fino dok vodimo ljubav.
Medjutim njegovo seksualno ludilo se nije zaustavilo na tome.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4