TUZNA ISTINA DA SRCE PUKNE OD TUGE A bio je vise od zivota. ostavila sam ga poslije 23 godine braka jer je trazio da vodim ljubav sa…

TUZNA ISTINA DA SRCE PUKNE OD TUGE A bio je vise od zivota. ostavila sam ga poslije 23 godine braka jer je trazio da vodim ljubav sa…

7. lipnja 2017. 0 By Admin

Poceo je traziti da izmisljam seksualne fantazije da mu pricam price kako sam vodila ljubav sa drugima, mada je znao da sem njega nikada me nije dodirnuo ni jedan muskarac na svijetu.

Pokusala sam i to i sve mi se pocelo vec gaditi molila sam ga da prestane i da se vratimo normalnom zivotu, ali sve je bilo uzalud vise nije bilo vodjenja ljubavi bio je samo goli sex i svaki put uz porno film.

 

 

Na sve moje molbe da zavrsimo sa tim govorio je da je to jos kratko vremena dok smo jos “mladi” i da uskoro necemo imati volje ni za sta. njegovi razlozi su mi bili nesvatljivi i nespojivi sa ljubalju koju smo imali. Zar moze muskarac zamijeniti zenu koja drhti od svakog njegovog pogleda za zenu kojoj se sve muci i koja samo kao neka placena starleta “odradjuje” posao. Zar mu nista nije znacio onaj nas emotivni svijet, ono spajanje pogleda ona zelja pri svakom dodiru, zar je vazniji taj neki efekat koji je vidio na pornicu od svega lijepog sto smo imali.

Na zalost nakon par godina koje su ubile u meni svaku zelju za sexom ali ne i ljubav za njega, njegovo ludilo je dobilo novu dimenziju:

 

 

Pokusao me nagovoriti da imam odnos sa drugim muskarcem i da mu poslije pricam kako je bilo, da moje price koje sam izvlacila do tada iz tih pornica, posatnu istinite.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4