TUZNA ISTINA DA SRCE PUKNE OD TUGE A bio je vise od zivota. ostavila sam ga poslije 23 godine braka jer je trazio da vodim ljubav sa…

TUZNA ISTINA DA SRCE PUKNE OD TUGE A bio je vise od zivota. ostavila sam ga poslije 23 godine braka jer je trazio da vodim ljubav sa…

7. lipnja 2017. 0 By Admin

Naravno da sam ga odbila, jer ne da vise nisam imala potrebu za fizickim dodirom sa njim, nego je ugasio potpuno taj dio moga zivota. Vodjenje ljubavi  je posatao za mene daleka proslost i na samu pomisao osjecala sam samo gadjenje.

6 dugih i mukotrpnih mjeseci sam se borila sa njim molila ga da se postavi u normalu, molila da sacuvamo nas brak, djeci nisam imala obraza reci razloge nasih sve cescih svadja koje vise ni od njih nismo mogli sakriti.

 

 

A onda je , sem sto me psihicki zlostavljao i ponizavao kako sam primitivna i nisam ni za sta, poceo da me i fizicki zlostavlja.
Sve cesce je njegova ruka letila mome licu.

Djeca su bila zbunjena pocela su popustati na faxu, a ja nisam imala ni jedno “normalno” objasnjenje da im pruzim. Stid mi nije dozvolio da im kazem istinu.

I onda sam odlucila, bilo je dosta u zivotu moramo nauciti kada staviti tacku na nesto sto je nekada bilo lijepo. Da, nekada, i vise nikada ne bi bilo pa da sam cekala i do svoje smrti.
Zatrazila sam razvod i sa djecom se preselila u svoju porodicnu kucu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4