ASTROLOZI OTKRIVAJU KOJE SU PREDNOSTI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA, PROVERITE VAŠ: Bik ima egzotične oči, Blizanac sporo stari, Lav je…

ASTROLOZI OTKRIVAJU KOJE SU PREDNOSTI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA, PROVERITE VAŠ: Bik ima egzotične oči, Blizanac sporo stari, Lav je…

8. lipnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Šarmer s pokrićem

Prepoznat ćete je po eleganciji, mirisu parfema i dotjeranosti. Slijedi modne trendove, a prilikom upoznavanja jedna od prvih stvari koju će pogledati na vama jest obuća.

 

 

Veliki je zaljubljenik u ljepotu, sklad, ravnotežu i zodijački čuvar pravde i pravednosti. Krasi je porculanski ten, žene i nešto istaknutiji bokovi. Osvojit će vas njezin predivan osmijeh, šarm i ljubaznost. Zavodljiva je, društvena, ne može i ne zna biti sama i uvijek je okružena ljudima. U njezinu društvu osjećat ćete se ugodno, posebno, jer ona zna kako to postići.

 

 

Najljepše na licu: simetrično privlačno lice i izražena brada.

 

 

ŠKORPION

Karizmatik bez premca

Prvo što će vam upasti u oči jest njegov iskričav pogled. Imat ćete dojam da njime prodire u vas i vidi sve ono što želite sakriti. Tamnoput je, tamnije kose i snažne građe. Izniman je zbog svoje karizme, strastvene i intenzivne naravi i jakog libida. Što su okolnosti teže, to je on hrabriji i uporniji.

 

 

Svidite li mu se, osvojit će vas dvosmislenim upadicama i provokacijama. Često ima i neobičan smisao za humor. Zna biti i vrlo misteriozan i samozatajan. Kao da u sebi krije nešto duboko i mračno, a silno neodoljivo, a čega niti sam nije svjestan.

 

 

Najljepše na licu: duboke prodorne oči i usne.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6