ASTROLOZI OTKRIVAJU KOJE SU PREDNOSTI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA, PROVERITE VAŠ: Bik ima egzotične oči, Blizanac sporo stari, Lav je…

ASTROLOZI OTKRIVAJU KOJE SU PREDNOSTI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA, PROVERITE VAŠ: Bik ima egzotične oči, Blizanac sporo stari, Lav je…

8. lipnja 2017. 0 By Admin

VODENJAK

Nepopravljivi idealist

Da je drukčiji od drugih, shvatit ćete već nakon pet minuta provedenih u njegovoj blizini. Ima neku osobitu energiju kojom se širi u prostor i dotiče tuđe umove i srca. Tamna kosa, tamne oči, lagano spušteni kapci te simpatičan osmijeh, odlike su njegove vanjštine.

 

 

Poznat je po svojoj originalnosti, idealizmu, kreativnosti, po potrebi da u svemu što čini i radi pronađe neki smisao, drukčije ne ide. Iznimno je odan kao prijatelj, voli društvo, ali i samoću. Ima osobit stil odijevanja, uvijek se tu nađe neki ekscentričan detalj koji će vam privući pažnju.

 

Najljepše na licu: izražena srcolika vilica.

 

 

RIBE

U svijetu mašte

Krupne i vlažne oči, sanjivi, melankolični pogled, pomalo odsutnog duha, zadubljena u vlastite misli, to je Riba. Dok hoda, često se doima kao da pritom ne dotiče tlo, već lebde. Nježna je, uviđavna, brižna, uvijek spremna pomoći, no i ne otvoriti se prema neznancima.

 

 

Draže joj je živjeti u svom svijetu mašte i ideala u kojem se osjeća sigurno i zaštićeno. Privlače je umjetnički tipovi ljudi, intelektualci s kojima može ući u duge razgovore o smislu života i postojanja. Voli ples, fotografiju, glazbu, često je i sama umjetnički nadarena.

Najljepše na licu: vodenkaste oči i prekrasna kosa.

 

 

Izvor:24sata.hr

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6