HOROSKOP: Ovako se ponaša muškarac iz svakog znaka kad PRESTANE da voli..

HOROSKOP: Ovako se ponaša muškarac iz svakog znaka kad PRESTANE da voli..

8. lipnja 2017. 0 By Admin

Rak

Rak je jedan od znakova koji vrlo teško prekida odnose. Rak se emotivno vezuje za osobu sa kojom je u vezi i ima problem da donese odluku o razdvajanju i prizna sebi da je raskid jedino rešenje! Rak nije zadovoljan odnosom i misli da je odvajanje neophodno kada se stalno oseća nesigurno i nestabilno. Štaviše, počeće da krivi svog partnera i zapamtiće sve negativne stvari iz odnosa. Sve ovo polako dovodi do završne faze odnosa.

 

 

 

Lav

Lav želi da bude stalno u ljubavi i doživljava odnos intenzivno. Kada voli osobu sa kojom je u vezi, onda će dati mnogo mogućnosti da bi se izbeglo odvajanje. Kako saznati da Lav želi da okonča vezu? On ne razgovara sa vama, ne posvećuje vam pažnju i flertuje sa drugima. Lav ne može da živi bez flerta i kada u odnosu prestaje da uključuje erotiku i zabavu, počinje da traži nešto drugo! To ne znači da će biti neveran, ali kada oseti da je fasciniran drugom osobom, onda će shvatiti da je vašoj vezi došao kraj.

 

 

Devica

Osećanja Device su uvek jasna. Devica vrlo dobro zna gde je, tako da će znati kada je odnos gotov veoma brzo. Pored toga, Devica će vam jasno reći svoje namere. Ako ne možete da se pomirite sa činjenicom da je vaš odnos završen, onda će vas sigurno naterati da sami shvatite. Devica koja želi da okonča vezu, će prestati da bude dosledna, radiće mnogo i biće posvećena ličnom razvoju. Kada želi kraj, Devica stvara visok zid između sebe i svog partnera, koji se teško može preskočiti!

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4