HOROSKOP: Ovako se ponaša muškarac iz svakog znaka kad PRESTANE da voli..

HOROSKOP: Ovako se ponaša muškarac iz svakog znaka kad PRESTANE da voli..

8. lipnja 2017. 0 By Admin

Jarac

Jarac je vrlo odgovoran u svojim odnosima i uvek kaže ono što misli, bez obzira što zna da će slomiti vaše srce. Kako da znate da razmišlja o kraju? Kada prestane da ulaže u zajedničku budućnost! Jarac koji misli na odvajanje, prestaje da gradi zajedničke planove, postaje vrlo ozbiljan i nepristupačan. Stvara veliki zid između njega i njegovog partnera, koji se teško može srušiti!

 

 

Vodolija

Vodolija je tip čoveka koji može da provede veoma prijatno veče sa vama i onda nestane! Veoma je nepredvidiv u svojim reakcijama i nikada ne znate šta možete da očekujete od njega. Znaćete da želi da raskine vezu kada vaš odnos postane suviše prijateljski. Dakle, ako u poslednje vreme osećate da ste postali više brat i sestra, nego partneri, onda je ovo početak kraja vašeg odnosa.

 

 

Ribe

Ribe ne mogu lako da shvate da je veza došla do kraja. Njegovo ponašanje će vas često prevariti, jer je prilično zbunjen! Kako shvatiti da kraj vašeg odnosa dolazi? Ribe će početi da se sklanjaju, u jednom trenutku će biti tako slatke i ljubazne, a sa druge strane će biti izgubljen u sopstvenom svetu. Ignorisaće vašu vezu, provodiće vreme na internetu, ili će se igrati sa svojim mobilnim u većini vremena.

 

 

Stranice: 1 2 3 4