Mesečni Kineski horoskop za juni 2017:  Zec se vraća staroj ljubavi, Bivo rešava ključne probleme u ovom mesecu, a ovaj znak će pronaći svoju srodnu dušu…

Mesečni Kineski horoskop za juni 2017: Zec se vraća staroj ljubavi, Bivo rešava ključne probleme u ovom mesecu, a ovaj znak će pronaći svoju srodnu dušu…

8. lipnja 2017. 0 By Admin

BIVO

Jun je mesec kada treba da provodite vreme sa svojim voljenima. Uživajte u bezvremenom kvalitetu momenata koje provodite zajedno. Bivoli koji su u potrazi za ljubavi ostaviće dobar prvi utisak. Obratite pažnju na detalje kada upoznajete nekoga novog. Profesionalno, ovaj mesec biće sporiji i mirniji. Odmorite se i dopustite vašem umu da smisli ideje koje želite da sprovedete.

 

 

TIGAR

Potreba za mirom zahteva da Tigar ovog meseca aktivno održava red. Fokusirajte se na rešavanje starijih i poznatih problema. Problematično je kada se ljudi ne slažu i ne nalaze kompromis. Ukoliko tražite ljubav, suprotnosti se privlače, ali često moraju da se trude više nego drugi. Da li ste spremni za to? Profesionalno, vreme je da napravite promene da bi vam se uslovi poboljšali i da bi ste mogli da napredujete u narednih 30 dana.

 

 

ZEC

Uživajte dok vaša ljubavna veza bude odisala harmonijom i zabavom. Zečevi će imati sreće ovog meseca ukoliko su u potrazi za partnerom. Bićete vrlo srećni ukoliko obnovite staro poznanstvo. Verujte u čuda narednih dana ovog meseca. Doći ćete do prekretnice u vašem profesionalnom životu. Vaša glava biće prepuna novih ideja, odgovora i rešenja.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5