Mesečni Kineski horoskop za juni 2017:  Zec se vraća staroj ljubavi, Bivo rešava ključne probleme u ovom mesecu, a ovaj znak će pronaći svoju srodnu dušu…

Mesečni Kineski horoskop za juni 2017: Zec se vraća staroj ljubavi, Bivo rešava ključne probleme u ovom mesecu, a ovaj znak će pronaći svoju srodnu dušu…

8. lipnja 2017. 0 By Admin

KOZA

Ukoliko pronađete vremena, opustite se zajedno sa ljudima koji su vam bliski. Ukoliko ste u potrazi za partnerom, važno je da se poznanstva pretvaraju u prijateljstva. To je najbolji početak. Profesionalno, ididte korak po korak u narednih 30 dana. Tako se najlakše napreduje.Potrebno je vreme dok se ljudi naviknu na nove uslove.

 

 

MAJMUN

Vreme je za učenje! Što više razumete veze, biće vam bolje. Nemojte ići protiv svoje nežne prirode. Takođe, ukoliko ste u potrazi za ljubavi, može vam se ukazati otkrovenje. Majmuni će uvideti greške iz prošlosti i promeniti stavove prema njima. Profesionalno, organizacije su ključ uspeha ovog meseca. Uzmite neorganizovane skupove i dovedite ih u red.

 

 

PETAO

Žustre debate u bliskim vezama obeležiće ovaj mesec za Petlove. Međutim, to ne moraju da budu svađe- diskutujte i slušajte. Drugačija mišljenja će izaći na površinu ukoliko tražite ljubav. U ovom slučaju, povucite se umesto da se upuštate u nerazumevanje. Profesionalno, napredak će biti moguć ukoliko dobro obratite pažnju i uložite više truda.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5