ŠTA MOŽE DA RASPLAČE HOROSKOPSKE ZNAKE: OVNA PREVARA, LAVA BOLEST, A JARCA…

ŠTA MOŽE DA RASPLAČE HOROSKOPSKE ZNAKE: OVNA PREVARA, LAVA BOLEST, A JARCA…

8. lipnja 2017. 0 By Admin

JARAC

Sa setom listate porodične albume sa starim fotografijama, dok vas obuzima neobjašnjiva melanholija koja samo najavljuje suze koje samo što nisu krenule da naviru. Zatvarate album i otvarate drvenu kutiju ukrašenu ornamentima u kojoj još čuvate nečija ljubavna pisma uvijena plavom somotskom trakom. Ako ste mladi, prelistavate poruke prepisane iz mobilnog telefona ili majlove koje ste dobili od nekog koga ste voleli, a sada živi u drugoj državi.

 

 

VODOLIJA

Uglavnom plačete kada “upadnete u jamu koju ste sami sebi iskopali”, najčešće zbog ljubavnog partnera koji vas je ostavio, jer ste mu obećavali kule i gradove, a ništa niste ispunili. Ipak, vaš konstruktivni mozak radi “trista na sat” i smišlja kako da zaustavi suze. I prijatelji vas mogu rastužiti ako vas iznevere, kao i ljudska bezočnost, vesti o ostavljenim bebama, zlostavljanoj deci, izbeglicama i humanitarnim katastrofama.

 

 

RIBE

Pripadate jednom od najosetljivijih i najsujetnijih znakova, pa vas je lako rasplakati, pogotovo ako se osetite izneverenim ili izmanipulisanim od osobe koju volite. Suze vam lako krenu i kada gledate romantičan ljubavni film ili špansku seriju, a može vas pogoditi i kada čujete kako neko maltretira životinje koje nikom ništa nisu skrivile. Da biste se zaštitili, želite da pobegnete od takve stvarnosti što i činite – maštajući ili putujući.

 

conopljanews.rs.

Stranice: 1 2 3 4