Tjedni horoskop  od 12.6.do18.6. 2017: Bik  čezne za ljubavlju, Blizanci će ostvariti što požele, a jedan znak pred sudbinskim odlukama…

Tjedni horoskop od 12.6.do18.6. 2017: Bik čezne za ljubavlju, Blizanci će ostvariti što požele, a jedan znak pred sudbinskim odlukama…

8. lipnja 2017. 0 By Admin

LAV

 

LJUBAV: Ovih dana vjerojatno će mnogi od vas početi pretjerivati u hednozmu ili obratno, u asketizmu. Ili ćete svaki tren željeti biti s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Sjetite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.
KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnostima vjerojatno će morati raditi prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju dosta posla.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite na redovan odmor.

 

 

DJEVICA

 

LJUBAV: Bit ćete sigurni u svoje osjećaje i bez obzira na vanjske okolnosti, nećete dati da vas ništa skrene s vašeg ljubavnog puta. Osvajači će osvajati s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama poticat će partnera na pozitivan stav.
KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim suradnicima također će biti naglašeno. Vi sami pripremat ćete i nove, bolje uvjete rada.
ZDRAVLJE&SAVJET: Svjesni ste vlastite ekspanzije. Razvijate se.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6