Tjedni horoskop  od 12.6.do18.6. 2017: Bik  čezne za ljubavlju, Blizanci će ostvariti što požele, a jedan znak pred sudbinskim odlukama…

Tjedni horoskop od 12.6.do18.6. 2017: Bik čezne za ljubavlju, Blizanci će ostvariti što požele, a jedan znak pred sudbinskim odlukama…

8. lipnja 2017. 0 By Admin

VAGA

 

LJUBAV: Nećete popustiti pred trivijalnostima ili tračevima. Vi znate što tražite i toga ćete se i držati. Pokazat će se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znat će da su vaše namjere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.
KARIJERA: Kad se čini da su sve lađe potonule, vi ste onaj koji uvjerava sve druge oko sebe da nisu. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i provedite to u djelo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i donijet će rezultate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Surađujte s drugima.

 

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osjećate, no to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom se trebate suočiti na vješt način. Još uvijek imate dovoljno energije da sve dovedete u red. Uz malo takta, uspjet ćete.
KARIJERA: Bit će dana kad ćete se zateći u iskušenju samodopadnosti. Vaša samoprocjena treba biti realna i zrela. U svakom vašem potezu zrcali se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje prepustiti drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bavite se finim sportovima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6