Blizanci su ipak verni, Strelac zahteva slobodu, Vodolija želi raznolikost

Blizanci su ipak verni, Strelac zahteva slobodu, Vodolija želi raznolikost

9. lipnja 2017. 0 By Admin

RAK

Rakovi su izuzetno emotivni i najčešće se u potpunosti predaju jednoj osobi. Ne vole svađu, nadmudrivanja i probleme koje donosi bilo kakva sumnja ili nesigurnost. Ali, mogu biti jako ljubomorni, zahtevni i nesigurni s čestom promenom raspoloženja, što odbija njihove voljene. O vernosti ovog horoskopskog znaka nikada ne morate da brinete, jer ako vas je odabrao, biće vaš zauvek.

 

 

 

LAV

Lavovi su prilično oprezni pre zaljubljivanja. Najčešće prolaze i nedelje dok ljubav ne procveta u punom sjaju, jer oni obožavaju sve moguće načine zavođenja. Kad se zaljube, vrlo su strastveni i predani, ali samo prvih godinu ili dve. Svi rođeni u znaku Lava imaju snažno i vatreno srce, što ih čini monogamnijima pa im veze obično traju više od godinu dana.

 

 

 

DEVICA

Ovaj tvrdoglavi znak voli kratko udvaranje uz malu dozu seksa. Najverovatnije će i nakon sklopljenog braka izbegavati seks. Mnoge Device nalaze se u braku u kojem se vrlo retko upražnjava seks, a partneri će morati da zanemare njihovu neveru. Dok su u igri stabilna finansijska situacija i sigurnost, kao i ugled u društvu, veza Device će dugo trajati.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4