Energija punog Meseca donosi moćnu strast: 5 načina da pojačate svoju pozitivnu energiju

Energija punog Meseca donosi moćnu strast: 5 načina da pojačate svoju pozitivnu energiju

9. lipnja 2017. 0 By Admin

1. Suzdržite se

Nemojte ulaziti u prepirke, rasprave, svađe, nemojte se ljutiti. Pun Mjesec je vrijeme kada trebate biti mirni, pustiti neke stvari. To je vrijeme kada – dišući duboko – treba proći kroz poteškoće i oprostiti drugima.

 

 

Ukoliko ne možete a da ne raspravite nešto s nekim, makar se potrudite da se to dogodi bar dva dana poslije punog Mjeseca. Sve što se sada dogodi bit će preuveličano. Zato se trudite da održavate balans i dobru energiju.

 

 

2. Mislite pozitivno

Svakako treba misliti pozitivno, ali posebno tijekom razdoblja kada je pun Mjesec. Samo nemojte pretjerivati, jer tijekom ovog razdoblja sve je preuveličano pa se i vaše pozitivne misli mogu umnožiti do te mjere izgubiti realističan pogled na sve oko sebe.

 

 

Samo pet minuta pozitivnih misli dnevno je sasvim dovoljno da “pregurate” dan. Na primjer, možete se pismom zahvaliti univerzumu na svemu što imate. Možete stati pred ogledalo i pohvaliti se. Možete prošetati i primijetiti ljepotu vašeg okruženja.

 

 

3. Maštajte, privucite obilje…

Zamislite kako vam se ostvaruju svi snovi. Period punog Mjeseca je odličan za unapređivanje ove tehnike. Razmišljajte o svojim ciljevima i zapisujte ih sve na papir. Također, ovo je odlično vrijeme za kreiranje Mape želja.

 

 

Zalijepite na ploču sve svoje želje. Potrudite se, neka bude vesela, šarena i slikovita. Sve vrijeme provedeno u maštarenju o ispunjenju ciljeva u ovom razdoblju će samo doprinijeti ispunjenju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3