Energija punog Meseca donosi moćnu strast: 5 načina da pojačate svoju pozitivnu energiju

Energija punog Meseca donosi moćnu strast: 5 načina da pojačate svoju pozitivnu energiju

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Kada je Mjesec pun, njegova energija se mijenja i tada, pod okriljem zakona privlačenja, ona je najdragocjenija za povećavanje obilja. Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu mnogima napraviti neravnotežu i donijeti nesanicu, za financije je ta energija dragocjena. Zbog toga se kaže da “pazite” o čemu razmišljate tokom tog dana – moglo bi se ostvariti.

 

 

Najednostavniji ritual je da uzmete jednu novčanicu (po mogućnosti crvenu), prenosi portal lisa.rs.

Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osjećaju) prema Mjesecu dok koncentrirano vizualizirate i osjećate kako vam se novac umnožava.

 

 

Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”. Idući dan ju potrošite.

Slično ovome, kada je Mjesec u fazi opadanja (nekoliko dana nakon uštapa) gledajte u Mjesec i vizualizirajte kako vaši problemi nestaju, opadaju.

 

 

Moć vjere, osjećaja, afirmacije i vizualizacije, odnosno alatki zakona privlačenja udružena s ogromnom prirodnom energijom Mjeseca je kombinacija koja uistinu djeluje.

 

 

4. Meditirajte

Možete meditirati sami ili u grupi.

Pošto nas pun Mjesec obasipa tolikom energijom, meditacija će vam biti od velike pomoći u svakom pogledu.

 

 

5. Pošaljite malo dobre energije onima kojima je potrebna

Kada prođe najveći val energije punog Mjeseca, pošaljite malo dobre energije, oproštaja i dobrote prijateljima, obitelji, kolegama pa i potpunim strancima.

 

Pošaljite i nešto mirne energije na mjesta koja pate, koja se gladna, koja su zahvaćena ratom. Potrudite se energiju slati iz srca.

 

 

Milica Gudžulić / lovesensa.rs

mysticalraven.com

Stranice: 1 2 3