Kako se horoskopski znaci nose sa tugom: Rak popije koju, Blizanci mnogo rade, a Vage…

Kako se horoskopski znaci nose sa tugom: Rak popije koju, Blizanci mnogo rade, a Vage…

9. lipnja 2017. 0 By Admin

VAGA – LIBRA

VAGA – Šta joj sad vredi sva njena taktičnost, diplomatija, sva uzdržanost kojom je uvek umela tako dobro da zaštiti sebe, kad je muče ljubavni jadi? Ne pomažu tu nikakvi saveti ni telefonski razgovori, jer Vagu razdire saznanje da možda nikada više neće biti kao pre sa nekim koga i dalje voli. Ima li šta teže od toga? Ma zna ona da ima, ali joj to ne pomaže mnogo dok po kući traži slatkiše koji bi joj makar malo ublažili bol.

 

 

ŠKORPIJA – SCORPIO

ŠKORPIJA – Najveća je muka ljubavna i Škorpija to vrlo dobro zna, ali ni to saznanje ne pomaže joj da izleči ranjenu dušu i bol koji nikako da prođe, već se samo pojačava. Hoće li uopšte prestati? Ako ne prestane, ona nikada neće izaći iz kuće, ili iz kafane, ili će se zavući negde gde je niko neće naći, a i ako je nađu, ona će samo ćutati. Teško otvara dušu, teško podnosi svoju patnju, teško da će je iko razumeti, jer ona sebe najbolje poznaje.

 

 

STRELAC – SAGITARIUS

STRELAC – Kako da preboli nekog zbog koga pati, ako trenutno ne može da pobegne na neki put? Onda će Strelac pobeći u svet svoje mašte u kojem će prelistavati albume sa fotografijama ili gledati filmove sa zajedničkih putovanja, ne bi li ublažio svoju patnju. A možda će i ‘udariti brigu na veselje’ i otići u restoran na piće sa prijateljima da zaboravi na svoje muke. I ujutro će se opet probuiditi sam sa svojim bolom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4