Kako se horoskopski znaci nose sa tugom: Rak popije koju, Blizanci mnogo rade, a Vage…

Kako se horoskopski znaci nose sa tugom: Rak popije koju, Blizanci mnogo rade, a Vage…

9. lipnja 2017. 0 By Admin

JARAC – CAPRICORNUS

JARAC – Ne zna šta ga više boli, njegove ili tuđe muke? Osetljiv je na tuđu muku, saoseća sa njima i teši ih, ali kad njega duša zaboli, Jarac će spas tražiti u radu, muzici i druženju sa kućnim ljubimcima. U mislima će se stalno vraćati onome ko je njega povredio, rastužio, razočarao, i pokušaće da pronađe objašnjenje. Teško da će bilo ko saznati koliko je Jarcu teško, jer teško otvara dušu i dugo mu treba da potisne bol.

 

VODOLIJA – AQUARIUS

VODOLIJA – Iako tako ne deluje, duša može toliko da je zaboli da potpuno izgubi osećaj za realnost. Tada se Vodolija vešto krije, najčešće se zavuče u kuću, pati u tišini i niko ne zna gde je. Kada odluči da napusti svoja četiri zida, jer ne može dugo da izdrži zatvorena, odlazi da se vidi sa prijateljima i ono što je trebalo da kaže osobi zbog koje pati, govori njima, da olakša dušu pritisnutu bolom.

 

RIBE – PISCES

RIBE – Kada ih duša zaboli, Ribe pate i gruzničavo razmišljaju šta mogu da urade i vrate onoga ko ih toliko muči. I sve dok vole, Ribe će, iako deluju totalno konfuzno, tražiti rešenje za svoju tugu, a u mislima će se vraćati starim ljubavima, preispitivaće i njih i sebe, ne bi li našle izlaz. I tako izolovane od svega, neshvaćene i preosetljive, Ribe će terati inat same sebi, pokušavajući da prebole onoga ko ih je povredio.

 

24 Sata

 

Stranice: 1 2 3 4