Koji su glavni aduti vašeg horoskopskog znaka? Ovan zna kada da odustane, a Škorpija kako sve da preživi…

Koji su glavni aduti vašeg horoskopskog znaka? Ovan zna kada da odustane, a Škorpija kako sve da preživi…

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Vaga
Pripadnici ovog znaka su pravi majstori za nove i pomalo neprijatne društvene situacije. Njihova lakoća uspostavljanja komunikacije, pronalaska zajedničkih tema i suptilnog zbližavanja, osobine su koje su nužne bilo da je reč o traženju novog posla, organizovanju zabave ili mirenju drugih, na Vagine diplomatske i društvene veštine se uvek može osloniti.

 

 

Škorpija
Pripadnici ovog znaka imaju jedno jedinstveno umeće – preživljavanje. Čak i ako se radi o potpunom haosu, gubitku posla, borbom sa zavisnošću, razvodu braka ili smrti bližnjeg, možete računati da će se Škorpija izvući i stvoriti sebi novi život bez okretanja unazad. Krasi ih velik motiv i želja da prožive svoj život u potpunosti onako kako sami žele, a ne kako im situacija nameće.

 

 

Strelac
Pripadnike ovog znaka u pravilu odlikuje hrabrost, oni su spremni da rizikuju mnogo više nego svi drugi znakovi Zodijaka. Bilo da je reč o spasavanju drugih, brzom reagovanju ili nesebičnom žrtvovanju, računajte na to da će Strelac uraditi ispravnu stvar, što mu dolazi nagonski – bez želje za slavom ili hvalom. Plus, on potajno uživa u tom uzbuđenju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4