Koji su glavni aduti vašeg horoskopskog znaka? Ovan zna kada da odustane, a Škorpija kako sve da preživi…

Koji su glavni aduti vašeg horoskopskog znaka? Ovan zna kada da odustane, a Škorpija kako sve da preživi…

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Jarac
Pripadnici ovog znaka su od one vrste koja najbolje deluje pod pritiskom. Istovremeno moraju razmišljati o pet stvari, kako ne bi premašili rok i kako bi zadovoljili ljude oko sebe. Oni čak funkcionišu bolje pod pritiskom nego u opuštenim situacijama, pa dok bi svi drugi završili u bolnici od iscrpljenosti, Jarac daje 150 odsto sebe i dokazuje svoju vrednost.

 

 

Vodolija
Pripadnici ovog znaka su prvaci u primirivanju osećajno napetih situacija, bilo da je reč o svađama, porodičnim napetostima, finansijskim brigama – Vodolije su svesne kako će to sve proći i da nema potrebe za očajavanjem. Njihov recept je okrenuti leđa nevolji i zabaviti se sa nečim drugim, a takav stav prenose i na zabrinute ljude oko sebe i pravi su lek za stres.

 

 

Ribe
Pripadnici ovog znaka imaju jednu veliku unutarnju snagu – a to je njihova intuicija. Oni će osećati da nešto nije dobro i pre nego što loša situacija krene da se odvija, a svoju pažnju će usmeriti na emotivno pomaganje drugima. Intuicija im pomaže i kod promene poslova, što je kod njih poprilično često. Odlično podnose udarce i veruju da će sutra biti bolje.

 

 

Stranice: 1 2 3 4