Ljubavni odnos dva ista znaka: Dva Lava su nestabilna kombinacija, Ovnovi, ne idite ljuti u krevet!

Ljubavni odnos dva ista znaka: Dva Lava su nestabilna kombinacija, Ovnovi, ne idite ljuti u krevet!

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Dupli blizanci

Blizanci nikada nisu dosadni jedni drugima. Zapravo, tu se možda radi o previše nepredvidivosti koja postoji. Jedno od vas dvoje moraće da bude “stabilno” u vezi i da brine o domu, a ukoliko se to ne dogodi ubrzo, male su šanse da ćete ostati zajedno dovoljno dugo da se razviju duboke emocije. Sa druge strane, pozitivna strana veze dva Blizanca jeste to zajedno možete razgovarati o svemu i uživati u društvenom životu.

 

 

Rakovi

Ovo je jedna od najboljih kombinacija kada je reč o vezama između istih znakova. Oboje volite da negujete jedno drugo i da se mazite kod kuće. Ali, najveća mana u ljubavnom odnosu dva Raka jeste da kada naučite da tolerišete promenljivo raspoloženje druge strane i da ih ne shvatate lično, vaša “majčinska” tendencija koju oboje posedujete može da vam uništi seksualni život.

 

 

 

Dva Lava

Ljubavna veza između dva Lava je prilično nestabilna kombinacija. Lav voli veliku količinu pažnje, a kada je nedobije, u stanju je da se naljuti, pa ga druga strana mora razvedravati i činiti da se oseća posebno. Ukoliko je vaš partner takođe Lav, pa ima sve ove osobine isto kao i vi, dešava se da nijedno neće da popusti.

 

 

Strast između vas je velika, što je odlično kada je u pitanju seks, ali pripazite da ne kažete nešto pogrešno u vrtlogu strasti, što može napraviti fatalnu štetu vašoj vezi. Međusobno poštovanje je ključ da zajednica dva Lava opstane.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4