Ljubomoran, ponosan i sebičan: Prevarite li OVAJ znak GRDNO ĆETE ZAŽALITI, njegova osvjeta je UŽASNA!

Ljubomoran, ponosan i sebičan: Prevarite li OVAJ znak GRDNO ĆETE ZAŽALITI, njegova osvjeta je UŽASNA!

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Vazdušni znakovi nisu skloni ljubomori, dok vodeni ne mogu da podnesu situacije u kojima treba da pokažu slabosti…

 

Ovan

Uticaj Marsa i Plutona koji simbolizuju uzavrele emocije izaziva u Ovnovima ludačku ljubomoru. Ovnovi ne biraju ni mesto ni vreme kako bi pokazali partneru da su ljubomorni i uopšte ih nije briga šta okolina o njima misli u tom trenutku. Zbog toga je Ovnov partner stalno pod prismotrom.

 

 

Bik

Bik voli da ima kontrolu nad svojim partnerom. Biku se poverenje lako uzdrma ukoliko njegov partner samo prokomentariše izgled nekog drugog. Poljem partnerskih odnosa posesivnog Bika upravlja Pluton zbog čega osobe rođene u ovom znaku teško podnose bilo kakav oblik partnerove izdaje.

 

 

Blizanci

Kao i ostale vazdušne znake, Blizance retko obuzima ljubomora. Iako su oni svesni svog šarma i utiska koji ostavljaju na suprotni pol, jasno im je da se i njihov partner može naći u sličnoj situaciji. Blizanci svoju ljubomoru ne iskazuju pravljenjem scena već partneru postavljaju zamke kako bi ga zadržali uz sebe.

 

Rak

Iako tako ne deluju osobe rođene u znaku Raka su veoma posesivne i sumnjičave. Njihov vladar Mesec, koji simboliše intuiciju i jake emocije, ih uvek upozorava kada je njihov odnos sa partnerom ugrožen. Zato Rakovi imaju razrađen sistem zaštite od ljubomore: ukoliko nemaju dokaz za partnerovu izdaju, primiriće se, a ukoliko ga imaju to će ih veoma pogoditi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4