Ne gubite vreme! 14 LJUBAVNIH PAROVA HOROSKOPA čija je veza jednostavno OSUĐENA NA PROPAST

Ne gubite vreme! 14 LJUBAVNIH PAROVA HOROSKOPA čija je veza jednostavno OSUĐENA NA PROPAST

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Devica i Lav

 

Devica i Lav se razlikuju po pitanju načina života i trošenja novca. Lavovi vole da žive na visokoj nozi i da troše svoj novac dok Devicama više prija štednja i izbegavanje ekstravagantnih kupovina što ih izbacuje iz kontrole. Devica voli da drži konce u svojim rukama, da ima raspored za sve, i da znaju dobro šta ih očekuje po pitanju finansija.

 

 

Bezbrižan način života jednog Lava može da učini da se osećaju van balansa čak do te mere da se osećaju potpuno ugroženo. Devica unosi emocije u svoj intimni život na način na koji to Lav nikad ne čini tako da ovo dvoje često ne dođu ni do tačke u kojoj dele krevet. Oba znaka imaju tendenciju da racionalizuju svoje ponašanje i to ih lako i brzo razdvoji.

 

 

Bik i Vodolija

 

Bik i Vodolija imaju jako male šanse da postanu pravi par. Oba ova znaka su veoma određena u tome kako žive svoj život i teško će se žrtvovati zarad drugog tako da su na neki način osuđeni na propast čak i pre nego što i pokušaju da uđu u vezu. Vodolije su otvorene osobe, slobodnog duha, koje kroz život idu brzo i nepredvidljivo.

 

 

Bikovi, s druge strane, vole stabilnost i mogu biti i pomalo posesivni pa je lako pretpostaviti zašto ovakav spoj ne funkcioniše. Vodoliju neće zanimati Bikova potreba da ih smiri i skrasi na jednom mestu, dok se Biku ne dopada činjenica da Vodoliju ne može da kontroliše kao i to što nisu sigurni u vernost partnera.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6