Ne gubite vreme! 14 LJUBAVNIH PAROVA HOROSKOPA čija je veza jednostavno OSUĐENA NA PROPAST

Ne gubite vreme! 14 LJUBAVNIH PAROVA HOROSKOPA čija je veza jednostavno OSUĐENA NA PROPAST

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Riba i Lav

 

Riba i Lav ne mogu da se slože po mnogim pitanjima. Dok Lav sanja velike snove i spreman je da učini nešto i da ih ostvari, Riba najčešće samo sanjari o stvarima za kojima žudi nego što će preuzeti bilo šta da svoje žudnje i ostvari.

 

 

Lavu je to dosadno i veoma frustrirajuće pogotovo kada se sanjarenje pretvori u mrzovolju, a ovu osobinu Ribe Lav može da tumači i kao slabost i manjak snage. Lav traži puno pažnje što može činiti da se Riba oseća neprijatno. Lav voli da stvari istera na čistac dok je Riba spremna da sedi i da se guđi u svojim emocijama tako da je ovo prilično težak spoj.

 

 

Strelac i Jarac

 

Strelca najčešće krasi veoma opuštena i zabavna ličnost koja je kontantno u potrazi za dobrim provodom. Jarac, s druge strane, je više na zemlji kog ponekad uhvate i mračne strane ili melanholično raspoloženje. Kako su njihove bazične emocije toliko različite, oni se prosto ne razumeju.

 

 

Strelac shvata da je Jarac suviše težak da bi s njim proveo dobre trenutke, a Jarac često Strelca posmatra kao suviše napornog i ponekad i detinjastog da bi shvatio njegov pogled na život. U nekim situacijama ovo dvoje mogu osećati privlačnost različitosti jer su oboje sposobni da balansiraju intenzivno i suprotno ponašanje, ali često vide i negativne strane partnera na kojima se ne može raditi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6