Ne gubite vreme! 14 LJUBAVNIH PAROVA HOROSKOPA čija je veza jednostavno OSUĐENA NA PROPAST

Ne gubite vreme! 14 LJUBAVNIH PAROVA HOROSKOPA čija je veza jednostavno OSUĐENA NA PROPAST

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Riba i Blizanac

 

Kombinacija Riba i Blizanci često počinje nekom vrstom ludačke privlačnosti koja brzo izbledi kada shvate da nisu na istoj talasnoj dužini. Blizanci osećaju potrebu za slobodom u životu i ako iko pokuša da ih zaustavi i ograniči upadaju u zamku dosade. Riba, s druge strane, voli stabilnost i posvećenost i najčešće traži bajkovitu romansu za ceo život.

 

 

Oni prosto ne vide istim očima srećan život. Ovo dvoje mogu čak teško u da se prepoznaju u strasti jer im je pristup potpuno različit. Blizancima Riba prosto može da bude potpuno nezanimljiva u krevetu jer Riba često traži jednog životnog partnera dok su Blizanci potpuno otvoreni po tom pitanju.

 

 

 

Ovan i Rak

 

Ljubavni spoj Ovna i Raka nije baš najsrećniji. Iako ovo dvoje nisu u potpunosti različiti, njihova veza se završava katastrofom. Ovan je često onaj ko je hladan, dok je Rak osetljiv. Ovan je definitivno pogrešan partner u ovoj kombinaciji. Ovnovima nedostaje otvorenost u emocijama što Raku, koji je u konstantnoj potrazi za potvrdom ljubavi i privrženošću svog partnera, teško pada.

 

 

Ipak, ne treba da zavara čvrsta maska Ovna jer Ovan to čini zato što se plaši da ne postane suviše emotivan i ranjiv dok Rak nema problem sa izražavanjem emocija. Možda uz nekoliko pokušaja Rak može da uspe da probije čvrstu masku Ovna. Ipak, ni jedna veza ne bi trebalo da traži baš toliko mokutrpnog pola pa su ovo dvoje najčešće i pre početka osuđeni na propast.

 

luftika.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6