NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. JUNA 2017: Lav preteruje u hedonizmu, Bik predano radi, Strelac ima prevelika ljubavna očekivanja

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. JUNA 2017: Lav preteruje u hedonizmu, Bik predano radi, Strelac ima prevelika ljubavna očekivanja

9. lipnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

LJUBAV: Vaša energičnost i preduzimljivost u ljubavnom životu ponekad će se graničiti s ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore, ali s većim intenzitetom. Ali kako dođe, tako će i proći. Potrebno je malo više samokontrole da biste bili srećniji.

 

 

KARIJERA: Pogledajte bolje oko sebe i naći ćete mnogo onih koji bi želeli da sarađuju s vama. Potrebno je da se bolje povežete i osmislite efikasniji organizacijski plan. Kad to uradite, preostaje vam samo da isto sledite. Vi to možete.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Analizirajte svoje sposobnosti.

 

 

 

RAK

LJUBAV: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ovaj mir će vas zbunjivati, jer vi volite provokacije. Ipak, većina vas biće zadovoljna i s najmanjom sitnicom koju će rado deliti.

 

 

KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vreme da krenete u akciju. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. One će doći. Potražite vedre ljude.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Ne činite ništa na silu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6