NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. JUNA 2017: Lav preteruje u hedonizmu, Bik predano radi, Strelac ima prevelika ljubavna očekivanja

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. JUNA 2017: Lav preteruje u hedonizmu, Bik predano radi, Strelac ima prevelika ljubavna očekivanja

9. lipnja 2017. 0 By Admin

LAV

LJUBAV: Ovih dana verovatno će mnogi od vas početi da preteruju u hednozmu ili obratno, u asketizmu. Ili ćete svaki tren želeti da budete s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Setite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.

 

 

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima verovatno će morati da rade prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju dosta posla.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite na redovan odmor.

 

 

DEVICA

LJUBAV: Bićete sigurni u svoja osećanja i bez obzira na spoljne okolnosti, nećete dati da vas ništa skrene s vašeg ljubavnog puta. Osvajači će osvajati s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama podsticaće partnera na pozitivan stav.

 

 

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Svesni ste lične ekspanzije. Razvijate se.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6