NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. JUNA 2017: Lav preteruje u hedonizmu, Bik predano radi, Strelac ima prevelika ljubavna očekivanja

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. JUNA 2017: Lav preteruje u hedonizmu, Bik predano radi, Strelac ima prevelika ljubavna očekivanja

9. lipnja 2017. 0 By Admin

VAGA

LJUBAV: Nećete popustiti pred trivijalnostima ili tračevima. Vi znate šta tražite i toga ćete se i držati. Pokazaće se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znaće da su vaše namere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.

 

 

KARIJERA: Kad se čini da su sve lađe potonule, vi ste onaj koji uverava sve druge oko sebe da nisu. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i doneće rezultate.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Sarađujte s drugima.

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, ali to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom treba da se suočite na vešt način. Još uvek imate dovoljno energije da sve dovedete u red. Uz malo takta, uspećete.

 

 

KARIJERA: Biće dana kad ćete se zateći u iskušenju samodopadnosti. Vaša samoprocena treba da bude realna i zrela. U svakom vašem potezu ogleda se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje prepustiti drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se finim sportovima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6