NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. JUNA 2017: Lav preteruje u hedonizmu, Bik predano radi, Strelac ima prevelika ljubavna očekivanja

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. JUNA 2017: Lav preteruje u hedonizmu, Bik predano radi, Strelac ima prevelika ljubavna očekivanja

9. lipnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA

LJUBAV: Vaši emotivni odnosi postepeno će se poboljšavati, ali ne toliko koliko možda očekujete. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo.

 

 

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na proširivanje znanja, bilo u smislu novih sadržaja, bilo kroz saradnju s ljudima iz struke. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrteti nešto u tom pravcu. Radite što više.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Nemojte da žurite.

 

 

RIBE

LJUBAV: Verovatno će vam podjednako važno biti kako da organizujete zajednički život, ali i to kako da se dobro zabavite. Neki će tešiti voljenu osobu i uveseljavati je eliminišući tako njene probleme. Pokazaćete se kao odličan i saosećajan zabavljač.

 

KARIJERA: Zaigranost i veština ophođenja s drugima biće vaše glavne osobine koje ćete pokazivati na radnom mestu. U zavisnosti od vrste posla, ili će vas tražiti ili prokazivati kao neozbiljnog. Uglavnom, držite se svoje profesije i onog što ona traži.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će krenuti na dijetu.

 

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6