PISMO MOM BIVŠEM: Nadam se da se nikada više nećemo sresti..

9. lipnja 2017. 0 By Admin

No, znaš što pomaže u takvim situacijama? Spoznaja da je moj novi dečko, ujedno i moj prijatelj. Zapravo, on je to već duže vrijeme. Mislim da je prijateljstvo karika koja je nama nedostajala. Prijatelji ne osuđuju, nisu sebični. Oni žele jedno drugome najbolje. Ti si htio najbolje za sebe i pritom si mi jasno dao do znanja da pod time ne podrazumijevaš mene. No, zavlačio si me.

 

 

Natjerao si me da povjerujem u našu bajku i da je ista moguća ako budem činila ono što želiš. Ako se odreknem svoje vjere, ako zanemarim svoju obitelj, ako tebe stavim na vrh liste svih mojih prioriteta. Jesmo li se voljeli? Na naš, pomalo poremećeni, način- jesmo. No, to nije bila prava ljubav. Prava ljubav poznaje žrtvu. Prava ljubav misli na drugu stranu.

 

 

Dobre stvari stižu onima koji čekaju. Drago mi je što sam čekala, što sam povjerovala vlastitoj intuiciji. Drago mi je da nisam slijedila snove koji nikada nisu bili moji. Nadam se da si sretan, da si dobro, ali nadam se, jednako tako, da se više nikada nećemo sresti.

 

 

(zdravaisretna.hr)

Stranice: 1 2 3