NE BUDI LUDA I GLUPA:  Ako frajer ovo radi, odmah udaj se za njega!

NE BUDI LUDA I GLUPA: Ako frajer ovo radi, odmah udaj se za njega!

10. lipnja 2017. 0 By Admin

 

9. Stoji “iza vaših leđa”

Vas dvoje igrate za isti tim. Naravno da postoje stvari oko kojih imate potpuno različita mišljenja, ali kada vas neko napadne, on je tu da vas brani i da podržava svaku vašu reč. Znate da na njegovu odanost uvek možete da računate.

 

 

10. Voli vašu porodicu (ili se bar pravi da je tako)

Njemu nije problem da provede vikend na ručku sa vašom porodicom, pomaže vašem ocu danima oko nekog njegovog projekta, niti pola godišnjeg odmora da provede u kući vaše porodice.

 

 

11. Ima mnogo prijatelja

Nemojte pogrešno da shvatite – nema ništa loše u imanju jednog dobrog prijatelja, ali ako vaš dragi ima puno njih, a naročito onih sa kojima je prijatelj još od vrtića ili škole, to samo pokazuje da ceni povezanost, da je druželjubiv i društven. Na kraju krajeva, ako ga toliko ljudi voli, očito je da nije dobar samo u vašim očima.

 

12. Podržava vas u svemu

U mislima vam se rodila luckasta ideja da bi trebalo da date otkaz i vratite se studiranju ili se posvetite pokretanju sopstvenog biznisa, on vas naravno podržava u tome, ali isto tako se trudi da vam objasni sve prednosti i mane obe odluke. A kada vi napokon odlučite šta želite, on vas sluša, podržava i postaje vaš najvatreniji navijač.

 

 

13. Govori ostalim ljudima koliko vas voli

Naravno, vama to govori često. Ali onda, kada se zateknete u društvu i muzika na trenutak stane, načujete kako govori svom prijatelju da ste nešto najbolje što mu se dogodilo. A upravo je u tome čar, da znate koliko je ponosan što vas ima i ne plaši se da to prizna i drugima.

 

sumljam.com

Stranice: 1 2 3