Nedeljni Ljubavni Horoskop od 12. do 18 juna:  Škorpija će ovu nedelju pamtiti dok živi, Lav će napokon osovojitu osobu koju odavno želi, , a jednom znaku se baš ove sedmice vraća u život stara ljubav…

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 12. do 18 juna: Škorpija će ovu nedelju pamtiti dok živi, Lav će napokon osovojitu osobu koju odavno želi, , a jednom znaku se baš ove sedmice vraća u život stara ljubav…

10. lipnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Ponedeljek je idealan dan za vaš znak. Energija u vama biće sjajna. Ako treba da organizujete sastanak, iskoristite ovaj dan za to. U sredu očekujte da ćete biti razočarani. Ideja ili osoba za koju ste verovali da je posebna i prava, danas će se ispostaviti obična i čak lošija od drugih. Bez obzira koliko jako bude bolelo, bitno je da se napokon spustite na zemlju.

 

 

Petak i subota su povoljni za razgovor po pitanju nekih stvari vezanih za vezu. Ključ uspeha leži u pažljivom slušanju i kompromisu.

 

 

ŠKORPIJA

Dane koji su pred vama pamtićete celog života kada je reč o ljubavi! U utorak i sredu, obavezno provedite što više vremena napolju, a ovo naročito važi za sve one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji još uvek nisu pronašli svoju srodnu dušu. Upoznaćete nekog ko će vaš svet okrenuti za trista šezdeset stepeni! Ponedeljak je dan pogodan za oprost.
Ako neko u vašoj okolini pokaže kajanje za neke svoje postupke – pružite mu ruku pomirenja. Vikend je izuzetno romantičan za sve one koji su u srećnoj vezi.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6