Nedeljni Ljubavni Horoskop od 12. do 18 juna:  Škorpija će ovu nedelju pamtiti dok živi, Lav će napokon osovojitu osobu koju odavno želi, , a jednom znaku se baš ove sedmice vraća u život stara ljubav…

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 12. do 18 juna: Škorpija će ovu nedelju pamtiti dok živi, Lav će napokon osovojitu osobu koju odavno želi, , a jednom znaku se baš ove sedmice vraća u život stara ljubav…

10. lipnja 2017. 0 By Admin

STRELAC

Pruža vam se mogućnost da učinite nešto izuzetno romantično za vaše voljeno biće, već u utorak. Ako vam posao dopušta, otiđite negde na kraći izlet ili odmor od nekoliko dana i uživajte u vašoj ljubavi. Društveni život je veoma naglašen tokom srede i četvrtka.

 

 

Tada obavezno odolite iskušenju da izigrate poverenje vaše voljene osobe. Tenzije na ljubavnom planu nastupaju u petak. Partner vam može postaviti uslove koje niste radi da ispunite. Vikend odgovara svima koji su singl, jer svojim šarmom uspevaju da zavedu koga god požele!

 

 

JARAC

Ova nedelja prolazi u znaku nesporazuma na ljubavnom planu i to uglavnom vašom krivicom. U ponedeljak se čuvajte lakomislenosti i površnosti – ako padnete na ovom testu, stvari će se mnogo zakomplikovati. U pitanju je ponuda kojoj ćete teško odoleti. Sagledajte je sa svih strana.

 

 

U sredu i četvrtak, budite posebno oprezni ako ste u dužoj vezi i ne pravite nerealne planove u vezi sa zajedničkim životom. Pravi momenat još uvek nije nastupio. Vikend će obeležiti tajna veza sa nekim ko nije iz vašeg mesta.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6