Da li ste spremni za letnju romansu: kako pronaći partnera na godišnjem odmoru (PSIHOLOŠKI SAVETI)

Da li ste spremni za letnju romansu: kako pronaći partnera na godišnjem odmoru (PSIHOLOŠKI SAVETI)

11. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Godišnji odmor je period opuštanja i zabave, ali možda je i tada pravo vreme za upoznavanje gospodina Pravog. Pročitajte ove savete za pronalaženje partnera i uživajte na odmoru…

 

Leto najviše miriše na vreline. One stvarne, temperaturne, od kojih se znojimo.

I one lične, unutrašnje, zbog kojih se “preznojavamo”. Leto je uglavnom “pozivnica” za treptaj, uzdah i radost koji liče na san, jer su slatki, nestvarni i u prolazu.

 

 

Kao pečurke posle kiše, sa najvrelijim godišnjim dobom niču romanse kratkog daha, “šeme”, nagoveštaji ljubavi, varljive emocije…

 

 

Statistički gledano – 87 odsto žena misli da su najlepše upravo tokom leta, pa zbog “nabildovanog” samopouzdanja opuštenije i lakše ulaze u flert. Koketne su i direktnije. S druge strane, 69 odsto muškaraca se tokom naredna dva do tri meseca radije upušta u veze, jer su pripadnici jačeg pola po prirodi vizuelni tipovi i počinju da primećuju devojke koje inače ne bi registrovali pod jaknom i u tamnim pantalonama.

 

 

Leto je uglavnom sinonim za zabavne romansirane priče od kojih se većina završi “po kratkom postupku”, ali opet, mnogi brakovi su nastali na temelju letnjih ljubavi. Psiholog Vesna Petrović kaže da je to individualno i zavisi od karaktera, stila života i situacije.

– Generalno važi pravilo da su ljudi opušteniji tokom vrelih meseci, kada krenu odmori, pa se svi, fizički i mentalno, izmeste iz svoje primarne sredine – kaže sagovornica. – Svi se osećamo lepše i bolje kada se sklonimo s posla, promenimo svakodnevnu rutu i oslobodimo obaveza. Tada lakše ulazimo u komunikaciju sa ljudima, rasterećeni smo i, zašto da ne, željni da se opustimo i zabavimo.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3