Dnevni horoskop za 12. juni: Bik i Škorpija u ljubavi, Rak neveran,  kraj ljubavi za Ribe..

Dnevni horoskop za 12. juni: Bik i Škorpija u ljubavi, Rak neveran, kraj ljubavi za Ribe..

11. lipnja 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Posao

Neće biti većih problema sve dok ne uvidite da se sa strpljenjem mnoge stvari lakše rešavaju. Ne preporučuje se akcija odmah sa početka dana, koliko se daje naglasak na donošenju ciljeva za akcije koje ćete imati.

Ljubav

 Partner je često u sukobu sa vama. Međutim ono što je dobro, jeste da je vaša savest mirna i da se ne osećate kao krivac, već naprotiv.

Zdravlje

Povremena nervoza.

 

ŠKORPIJA

Posao

Oni koji su u drugoj dekadi rođeni, trebalo bi da uče lekcije koje ste propustili i da pokušaju mirnim stavom da prihvate ono što im se konkretno nudi. Nije vreme za promene već za učenje. Budite prilagodljivi datoj situaciji.

Ljubav

 Emocije koje budu intenzivnije, naročito početkom naredne sedmice, donose novu tajnu ljubavnu vezu. Budite spokojni u onome što trenutno vidite.

Zdravlje

Odmarajte se.

 

STRELAC

Posao

Energija koja vam se plasira nije u harmoniji i pred vama je težak zadatak, ako ne verujete u to što radite. Doduše, disciplina vam nije loša strana, jer ste po prirodi pomalo asketa.

Ljubav

 Pozitivan trend će se nastaviti još malo, dok se ne okrenete sopstvenim idejama, jer vam je bitna individualnost. Partner razume vaše potrebe.

Zdravlje

Moguća hipohondrija.

 

nastavak na sledecoj stanici..

Stranice: 1 2 3 4