Nedeljni horoskop od 11. do 18. juna: Slobodni Bikovi uživaju u novim poznanstvima, Blizanci rade korenite promene, Rak zadovoljan novčanim dobitcima, Ribe na prekretnici…

Nedeljni horoskop od 11. do 18. juna: Slobodni Bikovi uživaju u novim poznanstvima, Blizanci rade korenite promene, Rak zadovoljan novčanim dobitcima, Ribe na prekretnici…

11. lipnja 2017. 0 By Admin

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Ova nedelja oličena je sukobom planeta, Marsa iz prvog polja i Meseca, vašeg vladara koji se nalazi u sedmom polju. Podjednako vam je stalo da zadovoljite i sujetu i finansije. Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog i poslovnog života, što ćete biti izuzetno teško i komplikovano, jer će vas sa svih strana zatrpavati novim obavezama.

 

 

Ljubav – Aspekt Marsa i Meseca uneće nespokoj i u vaš emotivni život. Pokušajte da se ne upuštate u prepirke i jalove svađe sa partnerom, jer će ova napetost planeta ubrzo proći.

 

 

Zdravlje – Premor i stres dovode do nervoze i preosetljivosti. Manji problemi sa organima za varenje.

 

 

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Jupiter se okrenuo direktno u vašem polju novca, pa će se uskoro sve stvari koje su bile u zastoju pomeriti u pozitivnom pravcu. Izbegavajte nesigurna ulaganja i okrenite se proverenim projektima. Situaciju za sada držite pod kontrolom i potrudite se da tako i ostane. U komunikaciji sa saradnicima i kolegama budite pažljivi, jer od njih takođe zavisi kako dalje.

 

 

Ljubav – Emotivni život i odnos sa voljenom osobom je pomalo zategnut. Kako se vladar sedmog polja tek okrenuto, mogući su nesporazumi koji su srećom kratkotrajni. Pokušajte da sve što ne možete odmah da rešite, odložite za povoljnije dane.

 

 

Zdravlje – Slabe tačke organizma su srce i jetra.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6