Nedeljni horoskop od 11. do 18. juna: Slobodni Bikovi uživaju u novim poznanstvima, Blizanci rade korenite promene, Rak zadovoljan novčanim dobitcima, Ribe na prekretnici…

Nedeljni horoskop od 11. do 18. juna: Slobodni Bikovi uživaju u novim poznanstvima, Blizanci rade korenite promene, Rak zadovoljan novčanim dobitcima, Ribe na prekretnici…

11. lipnja 2017. 0 By Admin

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao – U poslu ćete uspeti samo pod uslovom da smireno i polako delujete, na šta ukazuje Jupiter koji se tek vratio u direktan hod. Kreirajte događaje oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Ne budite tvrdoglavi nego oprezni, jer vam je Mars u polju karijere, što nije povoljna pozicija. Iako morate da obavljate više poslova istovremeno, pokušajte maksimalno da smanjite rizik.

 

 

Ljubav – Osim što ukazuje na karijeru, tokom ovog perioda Mars nagoveštava i tenzije u odnosu sa partnerom. Potrudite se da izbegnete svaku nejasnu situaciju, jer za sada nema rešenja.

 

 

Zdravlje – Povremeno jake glavobolje su reakcija na premor i vremenske oscilacije.

 

 

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao – Kada se Mars, vaš vladar, nađe u znaku Bika najvažnije je da imate mnogo strpljenja. Njegova pozicija je tu nestabilna i potrebno je pažljivo da pratite sva dešavanja i da prepoznate pravi trenutak za akciju.

 

 

Ljubav – Svađa sa partnerom, čak i najbanalnija, može da dovede u pitanje vezu. Zato je najpametnije da budete strpljivi i da smireno prihvatite partnerove ideje, jer je voljena osoba predstavljena Venerom u Biku, svom sedištu, tako da ste ovog puta vi slabija strana.

 

 

Zdravlje – Neki pripadnici znaka mogu imati probleme sa urinarnim infekcijama i bubrezima. Sklonost ka cigaretama, alkoholu i uzimanju sedativa loše utiču na zdravlje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6