Nedeljni horoskop od 11. do 18. juna: Slobodni Bikovi uživaju u novim poznanstvima, Blizanci rade korenite promene, Rak zadovoljan novčanim dobitcima, Ribe na prekretnici…

Nedeljni horoskop od 11. do 18. juna: Slobodni Bikovi uživaju u novim poznanstvima, Blizanci rade korenite promene, Rak zadovoljan novčanim dobitcima, Ribe na prekretnici…

11. lipnja 2017. 0 By Admin

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao – Okret Jupitera, vladajuće planete u polju planova pružiće vam nove uvide u budućnost. Ovih dana verovatno ćete se odlučiti za novi poslovni put. Vodite računa o tome šta kome pričate, jer možete lako biti uhvaćeni u lažima. Na poslu vas očekuju iznenadni događaji za koje ste prilično nespremni.

 

 

Ljubav – Prisustvo Merkura u polju partnerstva čini sve stvari i događaje duplim, a vas neodlučnim kako i šta bi trebalo da učinite. Planete ne daju dovoljno odgovora, barem što se detalja tiče, pa je najmudrije da se držite što realnijeg scenarija.

 

 

Zdravlje – Pregurali ste zdravstvene probleme iz prethodnog perioda i uspešno se oporavljate.

 

 

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – Ovaj period biće u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije, tako da vam uopšte neće biti dosadno. Opozicioni aspekt Marsa i Meseca možda će doneti više napetosti nego što je potrebno. Manje pričajte o svojim poslovnim planovima i najveću pažnju posvetite nervnom sistemu jer je blago ugrožen.

 

 

Ljubav – Mars iz sedmog i Mesec iz prvog polja čine narednu nedelju vrlo napetom i problematičnom. Jedini savet je da izbegnete svaki ozbiljniji razgovor sa partnerom.

 

 

Zdravlje – Mogući su problemi sa žučnom kesom, zubima i kožom. O nervima da ne govorimo, morate prestati da se opterećujete sporednim stvarima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6