Numerološka prognoza za JUN 2017:Saznajte da li ćete imati sreće u ljubavi ovog leta! Peticu i osmicu očekuju predivne stvari ovog meseca…

Numerološka prognoza za JUN 2017:Saznajte da li ćete imati sreće u ljubavi ovog leta! Peticu i osmicu očekuju predivne stvari ovog meseca…

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Lični broj 2

Ako je vaš LIČNI BROJ GODINE 2, jun je vaš LIČNI MESEC broj 8

Budući da ste u ličnoj godini broj 2, u svakoj situaciji u životu morate postupati s kooperacijom, taktom i diplomatijom i ovaj mesec se ne razlikuje na tom planu, međutim, ovaj mesec donosi neke financijske nagrade i priznanja za vaš trud i rad.Možete očekivati reči hvale od svojih saradnika, a tu je i prava prilika za promociju ili nešto što će podići vaš status na poslu.

 

 

Ako ste u redu za unapređenje, vest će biti dobra ovaj mesec. Ako ste hteli povišicu, ovo će biti mesec za postavljanje tog pitanja.Novac koji vam duguju iz prošlosti će se više nego verovatno pojaviti ovog meseca. Ipak, imajte na umu da problem može nastati kod saradnika, a vi ćete morati da rešite problem mešavinom diplomatije i autoriteta.

 

 

 

Bilo da je reč o poslu ili privatnom životu, ako dođe do bilo kakvih sukoba, jedini način da ih rešite je pronalaženje mirnog kompromisa.Vi ćete biti usredsređeni na svoju karijeru ovog meseca i finansijske probleme, ali na tom polju ovo bi trebalo da bude mesec nagrada.

 

 

Lični broj 3

Ako je vaš LIČNI BROJ GODINE 3, jun je vaš LIČNI MESEC broj 9

LIČNA godina broj 3 podržava kreativne ideje, optimizam i društvene situacije, ali ovaj mesec ćete se možda osećati pomalo loše emocionalno.Vi ste bili u petoj brzini od početka ove godine tako da je ovo možda više slučaj prebacivanja u nižu brzinu kako biste sagledali šta ste učinili do sada i odvojili dobre ideje od loših.

 

 

Vi ćete se definitivno baviti ispitivanjem svog života i odlučivanjem gde vam je potrebno napraviti neka prilagođavanja. Možda niste bili usredsređeni, raspršujući svoju energiju i sada je vreme da pogledate kako bi videli ono šta je potrebno, a šta nije. Uzmite sebi vremena da stavite u perspektivu sve aspekte svog života i budite spremni ostaviti bilo šta zbog čega niste srećni ili ispunjeni. Možda ćete čak morati da se pozabavite svojim odnosom ovog meseca.

 

 

Takođe biste mogli da završite ili privedete kraju projekat na kojem ste radili neko vreme. Bez obzira na to i bez obzira na emocionalne uspone i padove ovaj mesec, na kraju ćete imati jasniju perspektivu gde želite da idete do kraja ove godine, tako da ovaj mesec ima pravu svrhu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5