Numerološka prognoza za JUN 2017:Saznajte da li ćete imati sreće u ljubavi ovog leta! Peticu i osmicu očekuju predivne stvari ovog meseca…

Numerološka prognoza za JUN 2017:Saznajte da li ćete imati sreće u ljubavi ovog leta! Peticu i osmicu očekuju predivne stvari ovog meseca…

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Lični broj 6

Ako je vaš LIČNI BROJ GODINE 6, jun je vaš LIČNI MESEC broj 3

Možda ćete se probuditi 1. juna i naći detelinu s četiri lista kako visi nad vašim krevetom, jer sreća je s vama ovog meseca! Ova srećna prilika proteže se na ljubav i finansije tako da je vreme da predahnete i malo se poigrate! Ovaj mesec je izvrstan za godišnji odmor, društvene događaje i upoznavanje novih ljudi. Izađite i zabavite se! Pustite svoje unutrašnje dete napolje!

 

 

Budući da ste u godini broja 6 možda ćete planirati zabave na otvorenom s prijateljima i porodicom. Puni ste kreativnih ideja tako da će ovaj mesec biti odličan za preuređenja i uopšte kreativne projekte vezane za dom. Mogli biste uživati u početku pisanja bloga ili dnevnika kroz ovaj mesec. Vreme broja 3 odlično je za pisanje!

 

 

Kad je reč o komunikaciji, ovaj mesec ćete biti skloni da kažete nešto bez razmišljanja pa požaliti, zato pripazite i pokušajte razmisliti pre nego kažete nešto čime ćete povrediti druge i zažaliti!

 

 

Lični broj 7

Ako je vaš LIČNI BROJ GODINE 7, jun je vaš LIČNI MESEC broj 4

Tako mi je žao što vam moram reći da se situacija na poslu neće stišavati, u stvari, bićete još zaposleniji. Poželećete da odustanete više puta kroz ovaj mesec jer ćete biti frustrirani dosadnim detaljima i rutinom kroz koju prolazite. Osećaćete pritisak i kroz svoje slobodno vreme. Imate osećaj da se sve srušilo na vas.

 

 

Organizacija je ključna reč za pristup ovom mesecu i kako biste ga pregrmeli, morate da budete efektniji! Ovaj mesec je izuzetno bitan za vaš budući uspeh, koliko god se činio frustrirajući, isplatiće vam se trud na planu finansija u budućnosti!Ipak, osećaćete potrebu da lutate prirodom, da čitate ili da se jednostavno izgubite u svojim mislima. Inspirisaće vas rad u vrtu ili na uređenju doma. Biće vam teško izraziti svoja osećanja ali važno je da otvorite vrata razgovorima o toj temi!

 

 

Budite štedljivi s novcem i izbegavajte bilo kakve financijske rizike! Pokušajte da ne budete suviše ozbiljni ovaj mesec jer sledeći vam nosi neke uzbudljive i najverovatnije dobrodošle promene. Takođe, budite svesni stresa koji vam donosi ovaj mesec jer može uticati na vaše zdravlje pa uprkos pretrpanom rasporedu nađite vreme za odmor i opuštanje!

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5