Rak je mag za kladionicu, Blizanci, ne nadajte se lakoj zaradi: Imate li sreće sa lutrijom?

Rak je mag za kladionicu, Blizanci, ne nadajte se lakoj zaradi: Imate li sreće sa lutrijom?

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Blizanci

Blizanci ne trebaju posežu za igrama na sreću kako bi iskusili kako se može uživati u neplaniranim dobicima: čitav život im se čini poput neplaniranog dobitka. Razigrani iu najozbiljnijim situacijama, Blizanci uz proračunati Merkur ipak mogu biti uspješni u nagradnim TV kvizovima i igrama. Svoju znatiželju pretvaraju u znanje.

 

 

Rak

Maštoviti, ali praktični Rakovi često znaju iznenade svojom sjajnom procjenom. Bez obzira na to da li se radi o nečijem privatnom životu ili rezultatu nogometne utakmice, od njih se uvijek može očekivati predviđanje koje će se pokazati točnim. Ako kladionica vašeg komšije Raka blizu kuće, odgegaće se u papučama i ispuniti svoj listić. Poslije vam više neće biti susjed – kupit će kuću u boljem kraju.

 

 

 

Lav

Lavovi će sreću prvo iskušati na lutriji. Oni su poput djece opijene mogućnošću da pukim zaokruživanjem brojeva drastično poboljšaju svoje financijsko stanje. Mnogi drugi godinama igraju na isti broj, ali Lavovi ne priznaju tu taktiku, jer ne vjeruju ni u kakvu mistiku brojeva. Oni se za svoje sretne brojeve odluče tek kad se namršte nad tablicom. I ako ne dobiju ništa, ostaju dobro raspoloženi jer ovi rođeni pobjednici zapravo ne pate kad izgube u nečemu što je ipak samo igra.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4