Što on napravi, ostali tek razmatraju: Ovom znaku stiže period obilja i NAJLJEPŠIH LJUBAVNIH MOMENATA

Što on napravi, ostali tek razmatraju: Ovom znaku stiže period obilja i NAJLJEPŠIH LJUBAVNIH MOMENATA

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Vodenjaci su uglavnom pobornici vegetarijanskog pristupa prehrani, jer im je cilj da egzistiraju bez da i jedno drugo živo biće pati zbog toga. Riječ je o druželjubivim bićima, koji imaju namjeru zajednicu učiniti boljom, međutim, izdaju od strane iste teško podnose. Ne svete se, smatraju to gubljenjem vremena. Umjesto toga povlačenjem žele staviti do znanja da su razočarani. Vjeruju da će njihovo odustajanje i samovanje više naštetiti onima koji su ih razočarali, jer su svjesni da su nezamjenjiva karika. Nitko drugi do njih ne umije kreirati ono od čega ostali zaziru!

 

 

Vodenjaci imaju dva gospodara, najprije Saturna, a zatim i Urana. Saturn je tu da im omogući ustrajnost u namjerama, preispitati ciljeve i učini ih postojanim. Uran je tu da donese iskakanje iz svakodnevnice, postavi pitanja o iskrenosti samih ciljeva i potakne smjelost da se zamišljeno provede. Da bi dosegli Uranovu kreativnost, Vodenjaci najprije moraju proći Saturnove lekcije stabilnosti. Bez njih, priča o Uranu pada poput kule od karata.

 

 

Pravila se prvo moraju upoznati, da bi se modificirala, ili eventualno kršila. Ljudski um je nesavršen, i kao takav ne može stopostotno živjeti princip Urana. Zbog toga je vrlo važno razumjeti da je za Vodenjaka primarni Saturn, uz suvladarski princip Urana. Uran će dati tu drugačiju boju, onu bez koje ne bi smo bili sposobni razdvojiti Vodenjaka i Jarca, jer oboma vlada gospodar vremena, Saturn.

 

 

U međuljudskim odnosima, Vodenjaci vrijede za odane prijatelje, kreativne suradnike i pomalo teške partnere. Vodenjak će sve odnose percipirati na prijateljskoj bazi, što može donijeti dosta problema osobama koje su sklone svojatanju i ograničavanju. U ljubavi, ne očekujte partnera koji će pripadati samo vama, jer Vodenjak je ničiji i svačiji.

 

 nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5