Što on napravi, ostali tek razmatraju: Ovom znaku stiže period obilja i NAJLJEPŠIH LJUBAVNIH MOMENATA

Što on napravi, ostali tek razmatraju: Ovom znaku stiže period obilja i NAJLJEPŠIH LJUBAVNIH MOMENATA

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Morate mu dati slobodu i pokazati povjerenje. Kada to učinite, stvarate moralni osnov da on sam sebi postavi ograničenje. Nitko drugi to ne može. Zaboravite na ljubomorne scene, jer to njih ne fascinira, niti takvo ponašanje doživljavaju kao “dokaz ljubavi”. Princip Škorpiona (sve ili ništa) ovdje ne prolazi, jer se Vodenjak nalazi u prirodnom kvadratu ka tom znaku.

 

 

Muškarac Vodenjak je netko tko će vas odlično posavjetovati, nasmijati, netko s kim nema šanse da vam bude dosadno! Prvo ćete postati dio njegovog kruga “prijatelja”, a ako u vama uvidi potencijal za zajedničko duhovno napredovanje, postajete nešto više. Kada se zaljubi, postaje nespretan, ponaša se ćudljivo, čak naporno!

 

 

Ovo su gospoda koja ne umiju jednostavno pokazati naklonost. Odugovlačit će, a onda kada pomislite da ste se prešli, te da on nema interesovanja prema vama, eto iznenađenja! Priznat će sve, u trenutku koji mu puhne. Nije bitno gdje se nalazite i pred kim, forma je nešto što nije njegova priča. Ukoliko se emotivno ne stabiliziraju, lako padaju u boemštinu i razne vrste poroka. Alkohol je jedan od njih (Neptun egzaltira upravo u ovom znaku).

 

 

Gospoda rođena u ovom znaku su savršeni poznavaoci tehnike, ljubitelji avangarde, svih vrsta gadgeta, i podrazumijeva se brzih automobila, što luđeg dizajna. Najbolje se snalaze u poslovima vezanim za informatičke tehnologije, ili u kakvom obliku umjetnosti. Samo da se ne radi klasično, uredski, od 9 do 17 sati. Rutina je nešto zbog čega iskaču iz kože!

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5