Šta je u stanju da uradi za vašu ljubav: Vaga će da vas čuva kao malo vode na dlanu, Rak  će da vam čita želje iz očiju, a ovaj znak će svet okrenuti naopačke za vas!

Šta je u stanju da uradi za vašu ljubav: Vaga će da vas čuva kao malo vode na dlanu, Rak će da vam čita želje iz očiju, a ovaj znak će svet okrenuti naopačke za vas!

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Rak

On je sentimentalan i pada na vašu nezaštićenu i pažnje željnu dušu, pa će se zainatiti da vam ostvari čak i one snove o kojima maštate na javi i potajno. Što ste mu bliži, on dobija sve više podstreka da vam dokaže kako sve ono što istinski želite, možete i dobiti, naravno, zahvaljujući njegovim sposobnostima i uticaju, ali i položaju, ugledu, finansijskim i drugim mogućnostima.

 

 

Lav

Sve dok ne ograničavate njegovu slobodu, vi ste za njega posebni i ljubomorno će vas čuvati kao retku dragocenost. I baš zato će, uprkos svojoj nestašnoj prirodi, uvek biti tu za vas, čak i kada pomislite da će njegov mobilni telefon večito ostati nedostupan. Pojaviće se na vašim vratima sa buketom cveća i bombonjerom u rukama ili će se stvoriti na mestu gde su vam potrebni njegova pomoć i sigurna ruka, npr. kad vam stanu kola.

 

Devica

Vas je lakše osvojiti, nego impresionirati, pa će vašem partneru biti potrebno više vremena i napora da bi vas zadivio. A to će mu poći za rukom postepeno i to uglavnom zahvaljujući njegovoj senzibilnoj prirodi i verbalnim sposobnostima, mada ni njegov fizički izgled nije zanemarljiv. Naprotiv, zastaje vam dah kad ga ugledate onako otmenog, uzdržanog i intelektualno superiornog.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4