TAJNA ŠARMA VAŠEG ZNAKA: Ovnovi vječita djeca, Lavove vodi pozitivna energija, Škorpije uvijek odlučne..

TAJNA ŠARMA VAŠEG ZNAKA: Ovnovi vječita djeca, Lavove vodi pozitivna energija, Škorpije uvijek odlučne..

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Idem obarati s nogu! Ljubomornima iz inata, sebi iz gušta! Ako nijednog ne oborim ljepotom i šarmom, oborit’ ću ih torbicom. Eto, muškarci, sada znate zašto tako velike i pune torbe nepotrebnih stvarčica. Zaboravila sam vam reći…

 

Svaki horoskopski znak ima svoj način na koji šarmira svoju okolinu i ljude koje upoznaju.

 

To zapravo potiče iz prirodnog karaktera koji je duboko usađen u svakog od nas, a određeni aspekti astroloških polja zapisali su kako koji horoskopski znak osvaja ljude, piše Stil.

 

Svaki je različit: neki su velikodušni i to je ono najšarmantnije na njima, znatiželja itekako može biti šarmantna, a neki znakovi vas vrlo brzo mogu osvojiti svojim zaštitničkim stavom i pružanjem podrške i oslonca.

 

Ovan

Zodijački znak Ovna karakteriše dječji pogled na svijet. Pripadnici ovog znaka ističu se po iskrenom, dječjem i pomalo naivnom pogledu i entuzijazmu koji ih lako obuzima. Zbog toga su u stanju da se raduju sitnicama kao da je to najveća stvar na svijetu, a njihov pristup je spontan i tako direktan da se čini da se nikad u životu nisu razočarali.

 

Bik

Suptilan i velikodušan. Pritajeni pripadnici ovog znaka deo svog šarma duguju tome što su u stanju da učine mnogo lijepih stvari za druge, ali za to neće tražiti zasluge niti isticati svoju ulogu. Mogu biti vrlo velikodušni, ali već i u prvim susretima sa njima, jasno vam je da to ne čine iz koristi, već zbog svoje dobroćudne prirode.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4