Znate li sta ste u PODZNAKU? Oni rodjeni u podznaku BIKA imaju pogled koji govori vise od reci, a ako ste u podznaku STRELAC vi DOMINIRATE gde god se…

Znate li sta ste u PODZNAKU? Oni rodjeni u podznaku BIKA imaju pogled koji govori vise od reci, a ako ste u podznaku STRELAC vi DOMINIRATE gde god se…

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Rođeni u podznaku Blizanaca
Uglavnom ste vitke građe, lepih šaka i nogu, koje nikada ne miruju. Vašim podznakom upravlja Merkur, planeta komunikacije i informacija, stoga ste stalno u pokretu i uvek tamo gde se nešto događa. Komunikativni ste, druželjubivi, često gestikulirate dok pričate nešto. Cupkate nogom ispod stola, dok pogledom prelećete po prostoriji i sve primećujete. Znatiželjni ste, veseli i duhoviti, s vama u društvu nikada nije dosadno. Mladoliki ste, pa je teško proceniti vaše godine.

 

 

Rođeni u podznaku Raka
Plenite specifičnom mešavinom šarma, nežnosti i jakih emocija koje stidljivo pokazujete. Ako ste dama, važno je u kojem znaku vam se nalazi Mesec, vladar podznaka u Raku. Ako je u Blizancima, vitki ste i okretni, a ukoliko je u Lavu, krasi vas lepa kosa. S podznakom u Raku, uglavnom ste prepoznatljivi po lepoj kosi i grudima. Često menjate raspoloženja i nikada se ne zna kako ćete reagovati. Lako se uvredite i brzo eksplodirate.

 

 

 

Rođeni u podznaku Lava
Dostojanstvenim, samouverenim držanjem i otmenom pojavom uvek privlačite pažnju, gde god se pojavili. Vaš hod je ponosan, a visoko uzdignuta glava uokvirena najčešće talasastom kosom. Volite da brinete o svom telu, kondiciji, garderobi, što nije čudno kada se zna da vašim podznakom upravlja Sunce, simbol vitalnosti. Uvek ste sređeni i našminkani, s naglaskom na usnama. Nastup vam je i pompezan i detinjast u isto vreme, pa ne možete da ostanete neprimećeni.

 

 

Rođeni u podznaku Device
Pod uticajem vladara vašeg podznaka, Merkura, simbola komunikacije, i vi ste kao i oni koji imaju podznak u Blizancima mladoliki, šarmantni i duhoviti i, samo na prvi pogled, suzdržani. Kada se raspričate, ne umete da stanete. Stalo vam je da ostavite dobar utisak, pogotovo ukoliko ste dama. Iako više volite neobavezan stil oblačenja, uvek delujete otmeno. Vaš prodoran pogled često govori više od reči.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4