Znate li sta ste u PODZNAKU? Oni rodjeni u podznaku BIKA imaju pogled koji govori vise od reci, a ako ste u podznaku STRELAC vi DOMINIRATE gde god se…

Znate li sta ste u PODZNAKU? Oni rodjeni u podznaku BIKA imaju pogled koji govori vise od reci, a ako ste u podznaku STRELAC vi DOMINIRATE gde god se…

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Rođeni u podznaku Vage
Iako delujete suzdržano, čak pomalo hladno, znate kako da se svidite drugima. Druželjubivi ste i veoma šarmantni, što je za očekivati s obzirom na to da vašim podznakom upravlja Venera, simbol šarma i lepote. Plenite prefinjenim manirima, ljubaznošću i diplomatskim stavom, svakom znate da ugodite. Vodite brigu o svom izgledu, uvek ste doterani i znate kako da istaknete svoje atribute. Posebno brinete o kosi, a do poznih godina zadržavate mladački izgled.

 

 

Rođeni u podznaku Škorpije
Tajanstveni ste i prilično zatvoreni, nije vas lako “pročitati”. Šta god da obučete delujete harizmatično, nikada ne možete da ostanete neprimećeni jer vašim podznakom upravlja Pluton, planeta koja simbolizuje seksualnost, moć i harizmu. Pod uticajem ste i erotičnog Marsa, pa kao magnet privlačite suprotni pol. Na ovalnom licu dominiraju izražajne oči ukrašene gustim trepavicama ispod markantnih obrva. Ima nečeg opasnog u vama, a izraz vašeg lica retko otkriva o čemu razmišljate.

 

 

 

Rođeni u podznaku Strelca
Gde god da se pojavite, vi dominirate, ako ne pojavom, onda duhovitošću
. Zračite vedrinom i bezbrižnošću, vrlo ste društveni i volite da budete primećeni. U toku ste svih zbivanja, volite sportski stil oblačenja i dugo zadržavate mladalački izgled. Privlačite pažnju svojim lepo definisanim nogama i kosom. Vašim podznakom upravlja Jupiter, planeta ekspanzije, pa često preterujete, od zdravog, sportskog načina života do uživanja u porocima.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4