NEDELJNE ASTRO PROGNOZE OD 12. DO 19. JUNA 2017: Pred nama je sedmica za hrabre, iskoristite je na pravi način. Ko zacrta cilj naći će i put…

NEDELJNE ASTRO PROGNOZE OD 12. DO 19. JUNA 2017: Pred nama je sedmica za hrabre, iskoristite je na pravi način. Ko zacrta cilj naći će i put…

12. lipnja 2017. 0 By Admin

Nedeljne astro prognoze od 12. do 19. juna 2017: Imali ste sedmicu u kojoj ste trebali da malo odmarate, uživate i ne opterećujete se ni oko čega. Međutim, ako ste ipak brinuli, onda nisam sigurna kako ćete se snaći sada kad Merkur bude izazivao, provocirao i pravio pravu pometnju i konfuziju u komunikaciji i kontaktima.

Sedmica počinje lagano i tiho, možda zbog nesigurnosti, možda zbog nepoverenja, skepticizma (Mesec u Jarcu) ali opet bez stresa i bez nekih posebno jakih i naglašenih događaja, piše profesionalnaastrologija.com.

 

 

Utorak je odličan za slobodu mišljenja, govora i putovanja (Merkur trigon Jupiter). U sredu se klonite lažnih prijatelja, neiskrenih ljudi i kleptomana (Merkur opozicija Neptun). U četvrtak vam se može javiti ambicija, ali u pogrešno vreme ili na pogrešan način (Sunce opozicija Saturn), a sam kraj nedelje za neke će biti oslobođenje (Sunce sekstil Uran), a za neke opterećenje (Merkur opozicija Saturn).

 

 

U svakom slučaju, ovo je dan kada vam se pruža mogućnost da učinite neki korak koji vas oslobađa određenih ograničenja, otvara vam nove puteve i diže vas na viši nivo, ali kao i kod svakog koraka koji moramo da napravimo ka napred, Saturn nameće svoje barijere i okove da bi sve ostalo „po starom“. Ali kad shvatite da su barijere samo u glavi (Merkur opozicija Saturn) svi okovi i barijere same padaju, a okolnosti koje sputavaju jednostavno nestaju.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4