Astrologija braka: Evo ko je najbolji muž u horoskopu! Strelčevi traže mudru, a Lavovi vernu ženu…

Astrologija braka: Evo ko je najbolji muž u horoskopu! Strelčevi traže mudru, a Lavovi vernu ženu…

13. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Da li poznajete dovoljno osobu sa kojom živite u braku, ili koju volite, ili sa kojom biste možda mogli i želeli da provedete ceo život? Otkrijte uz pomoć astrologije bračne osobine svog partnera…

Ovan

Ukoliko postoji “čist” tip Ovna, on može biti vrlo poželjan za sve vrste bližih kontakata. Pripada onoj grupi muškaraca o kome maštaju sve devojke. Ima jednu romantičnu predstavu o onome što želi od svoje žene ili od žene uopšte: na prvom mestu žena mora biti lepa, pametna, pa tek onda dobra. U mišljenju je kovencionalan, tako da ni u ljubavi ne popušta “boemskom” tipu romansi. Od žene koju izaberu, traže visoku moralnost u svakom pogledu, iako se često i sami, ne pridržavaju tih normi. U stvari, on ne podnosi nikakvu vrstu slučajnih “ljubavnih afera”. Vrlo je otvoren, ali uvek traži i neku vrstu zadovoljstva izvan kuće: najčešće je to seks, jer ukoliko ga to u kući ne zadovolji, on će ga potražiti na drugoj strani.

 

Muškarac Ovan je ponosan, potpuna je ličnost i kroz ceo svoj život slaće ženi romantične pozive. Njegov najveći problem u braku je kako da zadovolji svoju romantičnu koncepciju fizičke ljubavi. Na tom polju ima gotovo nezajažljive apetite koje ne može da sublimira. Žena koja želi Ovna za muža, može računati na dugovečnost ove veze, samo ako se sa njim uskladi fizički, odnosno, seksualno.

 

Bik

Kao suprug, Bik ima najbolje osobine od svih u Zodijaku. Postoje neki opisi Bika kao nemoralnog, međutim, ovo može biti istina samo ako se ima u vidu njegova jaka potreba da zadovolji svoj intenzivan fizički život. On je blag, dobrodušan i veran. Nikada neće zanemariti svoj dom i porodicu zbog bilo kog drugog interesa. Ovaj tip obožava svoju ženu i decu i izuzetno se trudi da im obezbedi najbolje uslove života, obrazovanje, odeću i zabave koje nudi svet.

 

Ovaj tip muškarca najčešće se ženi devojkom koja je boljeg materijalnog i socijalnog položaja od njega, zato što je rukovođen ambicijom da uspe i da se kreće u višim društvenim krugovima. Venera mu daje izuzetan smisao za lepo, što doprinosi tome da Bik uvek za sebe traži lepu i zgodnu ženu. Oni obožavaju da drugi zavise od njih i vole da se osećaju da sami sve pružaju ženi i deci. Kad se jednom oženi, teško se razvodi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6